Bankrekening

Uw VIABUY kaart – de prepaid kredietkaart met eigen IBAN

In vergelijking met andere prepaid kredietkaarten, biedt VIABUY u een persoonlijke IBAN.

U beschikt hiermee over een anonieme bankrekening.

Gebruik deze IBAN om uw kaart zonder kosten op te waarderen- of laat op opdrachtgevers via deze IBAN uw facturen betalen.

U kunt op deze zelf manier geld storten op uw kaart, of bv. uw werkgevever, vrienden of familieleden geld laten stortten . Indien u geld direct op uw kaart wilt zetten, kunt u een van de directe opwaardeer methodes gebruiken.

De VIABUY Prepaid Mastercard is gebaseerd op prepaid tegoed met een eigen kaartrekening en een uitgebreide online bankieren functie.

U kunt dus zonder problemen al uw rekeningen wereldwijd online betalen.

Reeds met de bestellingsbevestiging wordt uw VIABUY Prepaid Mastercard kaartrekening aangemaakt en kunt u tegoed op de kaart opwaarderen. De kaartrekening kan snel en makkelijk worden opgewaardeerd met behulp van één van onze vele betaalmethoden met geld dat op een flexibele manier kan worden besteed wanneer u winkelt of geld opneemt bij geldautomaten. Met de IBAN gekoppeld aan uw persoonlijke account kunt u uw kaart veilig en zonder kosten opwaarderen. Zelfs rekeningen kunnen online vanaf uw kaartrekening worden betaald.

Laat jezelf overtuigen door de diensten en voordelen van de winnaar van de ‘Banking Check 2016’ prijs voor creditcardaanbieders:

* Exclusief design – Hoog gewaardeerde prepaid Mastercard in elegant zwart of goud – er is geen verschil tussen een standaard Mastercard en de VIABUY prepaid Mastercard
* Open je account in enkele minuten – 100% online verificatie
* Geen aparte bankrekening nodig; geen bankhistorie of BKR-check nodig; geen bewijs van inkomen nodig geen beslag mogelijk.
* 100% acceptatie als EU-inwoner
* 24/7 controle over je stortingen via email notificatie voor alle inkomende en uitgaande betalingen
* Kies zelf de naam voor op jouw VIABUY prepaid Mastercard (annoniem bankieren)
* Diverse opladingsmogelijkheden: opladen via SEPA is gratis, alternatieven tegen lage kosten
* Opladen vanaf een bankrekening van een derde partij is ook mogelijk
* Geen kosten voor betalingen in euro’s
* Directe overboeking van een VIABUY kaart naar een andere – zonder enige kosten
* Tot wel drie extra cards voor familie of vrienden
* Laad je card jaarlijks op met 1000 euro tot wel 15000 euro afhankelijk van je identificatieniveau. Met het hoogste identificatieniveau (IDV3) kun je zonder limiet opladen. Verander je identificatieniveau gemakkelijk door specifieke documenten te uploaden in je online account.

Salaris en andere inkomsten

Met een acceptatiegraad van 100%* en een eigen kaartrekening met online bankieren functies is de VIABUY Prepaid Mastercard is de perfecte Mastercard kaart voor alle mensen met een negatieve kredietwaardigheidsgeschiedenis, persoonlijk faillissement of beslaglegging op rekeningen. Als u niet beschikt over een bankrekening, als beslag is gelegd op uw rekening, als u een kaart wilt gebruiken voor uw inkomsten, of u gebruikt liever een aparte rekening in het buitenland, dan kunt u deze betalingen storten op uw VIABUY Mastercard kaartrekening. Geef uw persoonlijke IBAN aan de afzender bv. uw werkgever of cliënt door (voor non-euro bankoverschrijvingen gebruik aub de bankgegevens voor internationale overschrijving).

De VIABUY prepaid Mastercard wordt uitgegeven door het eMoney instituut PPRO Financial Limited, met hoofdkantoor in Londen. PPRO is een van de snelst groeiende FinTechs in Europa en een internationale hub voor alternatieve betalingsmethodes. Wij bieden innovatieve e-money en creditcardoplossingen voor zowel klanten als bedrijven. PPRO heeft zijn licentie ontvangen van de Britse FCA (Financial Conduct Authority).


Knap de online bank voor ondernemers

Knab de jonge online bank die het graag net even anders doet. Sinds 2012 actief in Nederland, waar klantvriendelijkheid en innovatie de belangrijkste speerpunten zijn van deze bank. Op basis van slimme technologieën helpt Knab om jou meer grip te geven op je financiën en het maximale uit je geld te halen. .

Knap Online Zakelijk bankieren