Bedrijfsfinanciering

Bij bedrijfsfinanciering zijn er diverse opties. Zo kunt u denken aan financiering via banken en/of risicodragende vermogensverschaffers of crowdfunding. Het is belangrijk dat de financieringsvorm bij u past en bijdraagt aan de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen.
Om hieraan zo goed mogelijk invulling te kunnen geven, is het belangrijk om in een zo vroeg mogelijk een goed advies in te winnen.

Lees hier Geldboek voor Ondernemers

FUNDING CIRCLE

Vaste, betaalbare maandelijkse aflossingen

Je kunt een zakelijke financiering aanvragen met een looptijd vanaf 6 maanden tot 5 jaar. Kun je de lening eerder terugbetalen? Dan kun je de financiering boetevrij vervroegd aflossen. Je betaalt dan alleen rente over de uiteindelijke looptijd van de lening. Vraag eenvoudig online een zakelijke lening aan en ontvang vrijblijvend een aanbod.

Wij richten ons uitsluitend op bedrijfsfinancieringen aan het midden- en kleinbedrijf. Door deze focus kunnen we onze diensten optimaal op jouw behoeften afstemmen.

Online zijn veel aanbieders te vinden van kredieten. Vaak goedkoper dan de bank. Funding Circle is voor Nederlandse bedrijven die minimaal twee jaar een omzet van meer dan 30.000 euro draaien.

Banner 970x250

Qredits

Wie is Qredits

Qredits helpt ondernemers met financiering tot € 250.000, coaching en tools.

We zijn een onafhankelijke en private kredietverstrekker met betrouwbare partners, zoals onder andere ING, Triodosbank, Rabobank, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de Europese Investeringsbank. Qredits is een stichting met een ANBI-status. We hebben namelijk geen winstoogmerk. En in een wereld waar het juist draait om winst, kijken wij naar jou, als ondernemer. Waarbij de kern is om samen stappen te durven zetten. En dit alles doen we niet om winst te maken, maar om winst te laten maken!

Doel

Qredits helpt startende en bestaande ondernemers bij het succesvol starten van of investeren in hun bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van ondernemerstools, coaching én het verstrekken van bedrijfskredieten tot € 250.000. Ons doel is om dromen van ondernemers mogelijk te maken. Vertrouwend op de kracht van het ondernemerschap, de kracht van een goed idee. Daarbij kijken wij liever naar de toekomst dan naar het verleden.

Missie

Qredits biedt coaching, Microkrediet en MKB-krediet aan (startende) ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, die geen toegang hebben tot verschillende (financiële) diensten via het reguliere circuit, zodat zij economische, financiële en sociale onafhankelijkheid kunnen verkrijgen. Hiermee wil Qredits ondernemerschap bevorderen. Qredits doet dat door een combinatie van tools, coaching en kredietoplossingen voor (startende) ondernemers aan te bieden. Qredits beoogt hiermee:

  • het starten van een eigen onderneming te stimuleren;
  • (startende) ondernemers een weloverwogen keuze te laten maken voor het ondernemerschap;
  • (startende) ondernemers meer start- en overlevingskansen te bieden;
  • (startende) ondernemers de mogelijkheid te geven om financieel/economisch onafhankelijk te worden;
  • een brug te vormen voor deze (startende) ondernemers om door te groeien naar de reguliere financiële sector.

 
Deze missie is vertaald in de 4 kernwaarden van onze organisatie.

Aanpak

De aanpak van Qredits is anders dan van de meeste zakelijke kredietverstrekkers. Wij bieden veel persoonlijke aandacht en flexibiliteit aan onze klanten. Niet alleen in woorden, maar dit is in al onze producten en processen verwerkt. Voorbeelden hiervan zijn:

  • beoordeling van je ondernemingsplan door een bedrijfsadviseur bij je thuis;
  • we houden rekening met je persoonlijke situatie;
  • vast aanspreekpunt na verstrekking van de lening;
  • persoonlijke en betaalbare coachingsoplossingen;
  • handige e-learnings die je helpen om je bedrijf op te bouwen.

 
Bekijk nu de bedrijfsfilm van Qredits: