Bedrijfsfinanciering

Bij bedrijfsfinanciering zijn er diverse opties. Zo kunt u denken aan financiering via banken en/of risicodragende vermogensverschaffers of crowdfunding. Het is belangrijk dat de financieringsvorm bij u past en bijdraagt aan de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen.
Om hieraan zo goed mogelijk invulling te kunnen geven, is het belangrijk om in een zo vroeg mogelijk een goed advies in te winnen.

Lees hier Geldboek voor Ondernemers

Financieringsgilde

 

De ervaren financieel adviseurs van Financieringsgilde zijn in heel Nederland actief, waardoor hun klanten altijd beschikken over een adviseur in de buurt.

De doelgroep

85% van de MKB ondernemers vragen advies bij het aanvragen van de financiering. Er zijn verschillende behoeften waarom klanten voor advies kiezen boven de keuze om zelf aanbieders te selecteren:

 • Grootste kans door betere voorbereiding
 • Met 1 adviseur toegang tot alle aanbieders
 • Tijdwinst door kortere doorlooptijd en zelf geen tijd kwijt zijn aan een aanvraag
 • Beste product door te kunnen vergelijken

Het product
Financieringsgilde regelt voor ondernemingen elke vorm van financiering. Hiervoor bieden ze advies bij drie belangrijke momenten van de aanvraag:

 • Haalbaarheidsonderzoek
  Weten of een financiering mogelijk is, zonder eerst een volledige aanvraag in te moeten dienen bij een bank? Financieringsgilde vertelt het eenvoudig en snel.
 • Opstellen financieringsaanvraag
  Een financieringsaanvraag vereist vaak een uitgebreide onderbouwing. Financieringsgilde stelt het financieringsmemorandum vanzelfsprekend voor hun klanten op.
 • Benaderen van geldverstrekkers
  Ze vragen voor hun klanten offertes aan bij de gekozen geldverstrekkers. Elke vorm van financieren is mogelijk, zowel bij de huisbank van de klant als alternatieven.
 • Financieringsgilde voor een financieringsbehoefte van boven de € 50.000. Een bedrijf moet minimaal 6 maanden bestaan.

Banner 728x90

FUNDING CIRCLE

Vaste, betaalbare maandelijkse aflossingen

Je kunt een zakelijke financiering aanvragen met een looptijd vanaf 6 maanden tot 5 jaar. Kun je de lening eerder terugbetalen? Dan kun je de financiering boetevrij vervroegd aflossen. Je betaalt dan alleen rente over de uiteindelijke looptijd van de lening. Vraag eenvoudig online een zakelijke lening aan en ontvang vrijblijvend een aanbod.

Wij richten ons uitsluitend op bedrijfsfinancieringen aan het midden- en kleinbedrijf. Door deze focus kunnen we onze diensten optimaal op jouw behoeften afstemmen.

Online zijn veel aanbieders te vinden van kredieten. Vaak goedkoper dan de bank. Funding Circle is voor Nederlandse bedrijven die minimaal twee jaar een omzet van meer dan 30.000 euro draaien.

Banner 970x250

Ferratum Business

Ferratum Business begrijpt dat uw bedrijf zich snel ontwikkelt en dat financiering via de traditionele banken in veel gevallen niet mogelijk blijkt te zijn of te lang duurt om op tijd aan huidige behoeften te voldoen. Daarom hebben wij B2 BusinessLening gecrëeerd, zodat eigenaren van kleinzakelijke en MKB ondernemingen over werkkapitaal kunnen beschikken, zodra zij dat nodig achten. Dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën en onze speciaal opgeleide specialisten op het gebied van zakelijke leningen, zijn wij in staat om ondernemingen vaker en sneller goed te keuren – zonder verdere vereisten, interviews of papierwerk

Lees hier veder>>>