Hybride Ondernemen

Hybride Ondernemen is een ondernemingsvorm die steeds meer in opkomst is.

Hybride ondernemen is ondernemen naast een baan in loondienst er zijn echter ook aanbieders die deze term misbruiken om voor mensen in de WSNP een BV op te richten en ze daar vervolgens in te laten werken een dure oplossing met vergaande verplichtingen.

Wij hebben voor u een oplossing bij dreigende WSNP !

Iedereen begrijpt dat u met een eigen bedrijf veel sneller uw schulden kunt aflossen, maar ondanks dat dit meestal zo is is, werken de officiële instanties hier niet graag aan mee.

Regels zijn regels vooral wanneer u in een WSNP traject terecht komt.

Deze bureaucratische starheid houdt veel (potentiële) ondernemers gefrustreerd en geheel onnodig gevangen in een bijstandsuitkering.

 

Met ons concept gaat dat veel sneller dan  solliciteren of alleen in een uitkering blijven hangen.

 

 

  1. In beginsel mag een eigen bedrijf of beroep niet worden voortgezet tijdens de schuldsaneringsregeling. Een eigen bedrijf of zelfstandig beroep kan met toestemming van de rechter-commissaris tijdelijk worden voortgezet om bijvoorbeeld lopende zaken af te handelen of een akkoord aan te bieden. Daarna dient de schuldenaar zijn activiteiten te stoppen en betaald werk in loondienst te zoeken.
  2. Het starten van een eigen bedrijf/zelfstandig beroep tijdens de looptijd van de schuldsaneringsregeling is niet toegestaan, tenzij de rechter-commissaris hiertoe toestemming geeft.

Ons concept “Ondernemen met WSNP” maakt u wettelijk gezien een werknemer, maar praktisch gezien bent u aan het ondernemen. Met onze hulp kunt u toch gaan ondernemen, zonder  de schuldsanering te verliezen.

Ondernemen met WSNP helpt u uw financiële situatie te verbeteren

Wij richten met u een BV op u heeft de volledige zeggenschap in deze BV.

U komt vervolgens in   loondienst.

Via deze BV factureert u uw omzet en fungeert voor u als een normale werkgever terwijl u in de WSNP zit.

U bent voor de Wet geen ondernemer, maar  werknemer. U kunt met deze BV, gedurende de WSNP, uw business verder gaan opbouwen.

Een deel van de winst van de BV vormt  uw inkomen en en een deel wordt gereserveerd  om de groei en continuïteit van de BV te bewerkstelligen .

U betaald hiervoor geen percentages van de winst maar een vast bedrag per maand er is geen verplichting om door ons de administratie te laten verzorgen

kortom u bent volledig eigen baas.

Ondernemen in WSNP brengt weer perspectief in uw leven

Ondernemen in WSNP is een maatwerk oplossing.

Iedere situatie is anders.

Graag lichten wij dit toe in een persoonlijk gesprek .

Maak vrijblijvend een afspraak bij ons op kantoor of op een andere locatie in Nederland.

BEL NU 020-2101049