Bankrekening

Uw VIABUY bankrekening met eigen IBAN– en een prepaid kredietkaart

Voor veel ondernemers is het momenteel vrijwel onmogelijk om een bankrekening te openen.

Veel banken hanteren een zeer scherp cliënt acceptatiebeleid.

Wij bieden u als alternatief de VIABUY betaalrekening zowel zekelijk als prive te gebruiken.

In vergelijking met andere prepaid kredietkaarten, biedt VIABUY u een persoonlijke IBAN.

U beschikt hiermee over een buitenlandse bankrekening.

Gebruik deze IBAN om uw kaart zonder kosten op te waarderen- of laat op opdrachtgevers via deze IBAN uw facturen betalen.

U kunt op deze zelf manier geld storten op uw kaart, of bijvoorbeeld u laat hierop de facturen betalen of kunt uw werkgever, vrienden of familieleden geld laten storten . Indien u geld direct op uw kaart wilt zetten, kunt u een van de directe opwaardeer methodes gebruiken.

De VIABUY Prepaid Mastercard is gebaseerd op prepaid tegoed met een eigen kaartrekening en een uitgebreide online bankieren functie.

U kunt dus zonder problemen al uw rekeningen wereldwijd online betalen.

Reeds met de bestellingsbevestiging wordt uw VIABUY Prepaid Mastercard kaartrekening aangemaakt en kunt u tegoed op de kaart opwaarderen. De kaartrekening kan snel en makkelijk worden opgewaardeerd met behulp van één van onze vele betaalmethoden met geld dat op een flexibele manier kan worden besteed wanneer u winkelt of geld opneemt bij geldautomaten. Met de IBAN gekoppeld aan uw persoonlijke account kunt u uw kaart veilig en zonder kosten opwaarderen. Zelfs rekeningen kunnen online vanaf uw kaartrekening worden betaald.

nederland banner 300x250

Laat jezelf overtuigen door de diensten en voordelen van de winnaar van de ‘Banking Check 2016’ prijs voor creditcardaanbieders:

* Exclusief design – Hoog gewaardeerde prepaid Mastercard in elegant zwart of goud – er is geen verschil tussen een standaard Mastercard en de VIABUY prepaid Mastercard
* Open je account in enkele minuten – 100% online verificatie
* Geen aparte bankrekening nodig; geen bankhistorie of BKR-check nodig; geen bewijs van inkomen nodig geen beslag mogelijk.
* 100% acceptatie als EU-inwoner
* 24/7 controle over je stortingen via email notificatie voor alle inkomende en uitgaande betalingen
* Kies zelf de naam voor op jouw VIABUY prepaid Mastercard (annoniem bankieren)
* Diverse opladingsmogelijkheden: opladen via SEPA is gratis, alternatieven tegen lage kosten
* Opladen vanaf een bankrekening van een derde partij is ook mogelijk
* Geen kosten voor betalingen in euro’s
* Directe overboeking van een VIABUY kaart naar een andere – zonder enige kosten
* Tot wel drie extra cards voor familie of vrienden
* Laad je card jaarlijks op met 1000 euro tot wel 15000 euro afhankelijk van je identificatieniveau. Met het hoogste identificatieniveau (IDV3) kun je zonder limiet opladen. Verander je identificatieniveau gemakkelijk door specifieke documenten te uploaden in je online account.

Salaris en andere inkomsten

Met een acceptatiegraad van 100%* en een eigen kaartrekening met online bankieren functies is de VIABUY Prepaid Mastercard is de perfecte Mastercard kaart voor alle mensen met een negatieve kredietwaardigheidsgeschiedenis, persoonlijk faillissement of beslaglegging op rekeningen. Als u niet beschikt over een bankrekening, als beslag is gelegd op uw rekening, als u een kaart wilt gebruiken voor uw inkomsten, of u gebruikt liever een aparte rekening in het buitenland, dan kunt u deze betalingen storten op uw VIABUY Mastercard kaartrekening. Geef uw persoonlijke IBAN aan de afzender bv. uw werkgever of cliënt door (voor non-euro bankoverschrijvingen gebruik aub de bankgegevens voor internationale overschrijving).

De VIABUY prepaid Mastercard wordt uitgegeven door het eMoney instituut PPRO Financial Limited, met hoofdkantoor in Londen. PPRO is een van de snelst groeiende FinTechs in Europa en een internationale hub voor alternatieve betalingsmethodes. Wij bieden innovatieve e-money en creditcardoplossingen voor zowel klanten als bedrijven. PPRO heeft zijn licentie ontvangen van de Britse FCA (Financial Conduct Authority).

PPRO is een van Europa’s grootste emitters van e-geld en prepaidkaarten. Ons succes is gebaseerd op het ontwikkelen van innovatieve producten die mensen en bedrijven helpen bij het beheren van hun dagelijkse betalingen. Onze eigen merkproducten zijn VIABUY (1 miljoen klanten), CrossCard voor bedrijven  met peroneel en Fleetmoney, ontworpen om aan de specifieke behoeften van de chauffeurs van een bedrijf te voldoen.

Wij zijn een hoofdlid van Mastercard en VISA en zijn gecertificeerd volgens niveau 1 van de PCI DSS. In de praktijk is dit
betekent dat we prepaid-kaarten kunnen uitgeven voor alle VISA- en Mastercard-acceptatiepunten, en dat we omgaan met kaartgegevens in overeenstemming met de strengste beveiligingsnormen.

 
nederland banner 468x60

LEES OOK ALLES OVER DE VIABUY CARD>>>

Bijkijk hier alle kosten van de Viabuycard>>>

De Veritas Card

Speciaal voor de zakelijke gebruikers die problemen hebben met het openen van een zakelijke bankrekening u heeft de keuze uit een Frans of Engels Iban nummer.

(Zeker voor de ondernemer die internationaal wil ondernemen een aanrader)

Geldstorting:

Gebruik een betaalopdracht bij het postkantoor, Western Union of koop een oplaad-voucher bij een kiosk of tabakswinkel, of bij een van de 300.000 verkooppunten in Europa en Noord-Afrika

Betaal voor al uw aankopen:

De internationale Mastercard®-betaalkaart werkt op elke winkel of op internet waar het Mastercard®-logo wordt weergegeven

Ontvang uw inkomsten:

Ontvang gemakkelijk uw inkomsten, salaris of commissies,facturen, in zijn geheel of gedeeltelijk

Ontvang bankoverschrijvingen:

Krijg eenvoudig een geldbetalingen van uw al uw relaties nationaal of internationaal.

Verstuur bankoverschrijvingen:

Betaal uw rekeningen door een nationale of internationale overschrijving binnen een paar klikken.

U hoeft geen bankrekening te hebben en er is geen achtergrondonderzoek: de prepaidkaart van VERITAS Mastercard® is voor iedereen beschikbaar zowel prive als zakelijk.

Bekijk hier de mogelijkheden>>>

Hoe een gratis handelaarsaccount uw bedrijf kan helpen

Met myPOS ontvangt u een GRATIS zakelijk account met toegang tot een zeer veilige betalingsgateway voor al uw online en mobiele betalingen. Bovendien profiteert u van een vereffeningsrekening voor betalingen in de winkel.

Handelaars in alle soorten en maten zijn welkom. Om online een handelaarsaccount te openen, vult u ons aanvraagformulier in en laat u de rest over aan ons team van experts!

Wat u ook doet – of u een internetbedrijf, een eCommerce-website of een aantal kleine bedrijven exploiteert – uw gratis handelaarsaccount betekent onmiddellijke vereffening, zelfs wanneer de betaling in de winkel is geaccepteerd.

Gebruik uw geld onmiddellijk en laat uw zorgen achter!

Naast flexibiliteit biedt ons account ook aanvullende services en handige rapportagetools die de manier waarop u uw bedrijf leidt, verbeteren. Met de mobiele myPOS-app kunt u onderweg betalingen accepteren, uw bedrijfsprestaties beheren en de controle behouden. POS-apparaten, kaarten en winst 24/7.

MYPOS OPENEN>>>

Knab de jonge online bank

Knap de online bank voor ondernemers

Knab de jonge online bank die het graag net even anders doet. Sinds 2012 actief in Nederland, waar klantvriendelijkheid en innovatie de belangrijkste speerpunten zijn van deze bank. Op basis van slimme technologieën helpt Knab om jou meer grip te geven op je financiën en het maximale uit je geld te halen. .

Knap Online Zakelijk bankieren