fbpx

Bankrekening

Everest™ is een online platform dat kleine en middelgrote ondernemingen gemakkelijk toegang biedt tot bankzaken: onmiddellijke opening van een rekening, online zichtrekening, meerdere kredietkaarten en geautomatiseerd uitgavenbeheer.

Dankzij de krachtige tools van Everest kunnen bedrijven hun financiële stromen optimaliseren door flexibele kredietlijnen toe te wijzen of tijd te besparen op rapportage en boekhouding.

Een bankrekening bij Everest is een veilige bankrekening in Luxemburg.

(Nederlandse deurwaarders kunnen geen beslag leggen op deze rekening)

Wilt meer informatie lees dan hier verder

Bunq voor de ondernemer

Bunq is in 2015 in Nederland gelanceerd. Al hun accounts kunnen volledig worden beheerd via de mobiele app. bunq heeft mobiel bankieren gerevolutioneerd en blijft steeds veilig, het vermogen van klanten is gegarandeerd door het Nederlandse Deposito Garantiestelsel.

Hier kunt ook u een rekening openen

Uw VIABUY bankrekening met eigen IBAN– en een prepaid kredietkaart

Uw VIABUY kaart – de prepaid kredietkaart met eigen IBAN

In vergelijking met andere prepaid kredietkaarten, biedt VIABUY u een persoonlijke IBAN. Gebruik deze IBAN om uw kaart op te waarderen – of laat iemand anders geld storten op uw kaart, bv. uw werkgever, vrienden of familieleden. Indien u geld direct op uw kaart wilt zetten, kunt u een van de directe opwaardeer methodes gebruiken.

De VIABUY Prepaid Mastercard is de slimme en makkelijke manier om uw geld te beheren. In plaats van contant geld mee te dragen, biedt de VIABUY Prepaid Mastercard u het hoogste niveau van prestige, veiligheid en comfort van een gouden of zwarte Prepaid Mastercard kaart. Waardeer eenvoudig uw VIABUY Prepaid Mastercard op met een geldbedrag en gebruik het voor alle dingen, waarvoor u contant geld gebruikt – wereldwijd winkelen, rekeningen betalingen of online. Het enige wat u hoeft te doen om uw VIABUY Prepaid Mastercard te ontvangen, is een bewijs verstrekken van uw identiteit en uw adres. Geen kredietwaardigheidscheck en geen langdurige aanvraagprocedure. Uw kaart wordt 24 uur na bestellingsbevestiging verstuurd.

U beschikt hiermee over een buitenlandse bankrekening.

nederland banner 468x60

LEES OOK ALLES OVER DE VIABUY CARD>>>

De Veritas Card

Speciaal voor de zakelijke gebruikers die problemen hebben met het openen van een zakelijke bankrekening u heeft de keuze uit een Frans of Engels Iban nummer.

(Zeker voor de ondernemer die internationaal wil ondernemen een aanrader)

Geldstorting:

Gebruik een betaalopdracht bij het postkantoor, Western Union of koop een oplaad-voucher bij een kiosk of tabakswinkel, of bij een van de 300.000 verkooppunten in Europa en Noord-Afrika

Betaal voor al uw aankopen:

De internationale Mastercard®-betaalkaart werkt op elke winkel of op internet waar het Mastercard®-logo wordt weergegeven

Ontvang uw inkomsten:

Ontvang gemakkelijk uw inkomsten, salaris of commissies,facturen, in zijn geheel of gedeeltelijk

Ontvang bankoverschrijvingen:

Krijg eenvoudig een geldbetalingen van uw al uw relaties nationaal of internationaal.

Verstuur bankoverschrijvingen:

Betaal uw rekeningen door een nationale of internationale overschrijving binnen een paar klikken.

U hoeft geen bankrekening te hebben en er is geen achtergrondonderzoek: de prepaidkaart van VERITAS Mastercard® is voor iedereen beschikbaar zowel prive als zakelijk.

Bekijk hier de mogelijkheden>>>

Hoe een gratis handelaarsaccount uw bedrijf kan helpen

Met myPOS ontvangt u een GRATIS zakelijk account met toegang tot een zeer veilige betalingsgateway voor al uw online en mobiele betalingen. Bovendien profiteert u van een vereffeningsrekening voor betalingen in de winkel.

Handelaars in alle soorten en maten zijn welkom. Om online een handelaarsaccount te openen, vult u ons aanvraagformulier in en laat u de rest over aan ons team van experts!

Wat u ook doet – of u een internetbedrijf, een eCommerce-website of een aantal kleine bedrijven exploiteert – uw gratis handelaarsaccount betekent onmiddellijke vereffening, zelfs wanneer de betaling in de winkel is geaccepteerd.

Gebruik uw geld onmiddellijk en laat uw zorgen achter!

Naast flexibiliteit biedt ons account ook aanvullende services en handige rapportagetools die de manier waarop u uw bedrijf leidt, verbeteren. Met de mobiele myPOS-app kunt u onderweg betalingen accepteren, uw bedrijfsprestaties beheren en de controle behouden. POS-apparaten, kaarten en winst 24/7.

MYPOS OPENEN>>>

Knab de jonge online bank

Knap de online bank voor ondernemers

Knab de jonge online bank die het graag net even anders doet. Sinds 2012 actief in Nederland, waar klantvriendelijkheid en innovatie de belangrijkste speerpunten zijn van deze bank. Op basis van slimme technologieën helpt Knab om jou meer grip te geven op je financiën en het maximale uit je geld te halen. .

Knap Online Zakelijk bankieren

Call Now ButtonBEL NU