Bedrijf Verkopen-Kopen

Verkoop of koop een bedrijf

Wil je jouw bedrijf verkopen of ben je juist op zoek naar een kansrijke overname? Bij ben je bij Brookz aan het juiste adres. Als toonaangevend platform in Nederland helpen wij ondernemers, investeerders en adviseurs al sinds 20XX succesvol bij het tot stand brengen van waardevolle overnames.

Waarom Brookz ?

  • Grootste overnameplatform van Nederland: Met meer dan 40.000 actieve leden is Brookz dé plek waar kopers, verkopers en adviseurs direct met elkaar in contact komen. Sinds onze oprichting in 20XX zijn er al meer dan 7.400 bedrijven succesvol verkocht via ons platform.
  • Betrouwbare informatie: Op zoek naar informatie over het kopen of verkopen van een bedrijf? Maandelijks ontvangen meer dan 60.000 bezoekers onze website, waar ze gemiddeld 6,3 pagina’s bekijken en meer dan 3 minuten blijven. Onze mediakaart toont aan dat ons platform maandelijks gemiddeld 1.700 nieuwe inschrijvingen verwelkomt, waardoor je altijd toegang hebt tot een breed scala aan potentiële kopers of verkopers.
  • Gerichte communicatie: Met onze Brookz Alert nieuwsbrief bereiken we elke maandag en donderdag maar liefst 40.000 relaties. Met een openingspercentage van een derde en een clickratio van 10.4% ben je verzekerd van een effectieve manier om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de overnamemarkt.
  • Inspirerende events: Brookz organiseert jaarlijks drie grote events, waaronder de Nationale Overname Dag en het Fusie & Overname Jaarcongres. Met meer dan 800 deelnemers bieden onze events de ideale gelegenheid om te netwerken en waardevolle inzichten op te doen.
  • Compleet overzicht: Met de Brookz 500 jaargids heb je toegang tot een complete lijst van adviseurs, advocatenkantoren, financiers en investeringsmaatschappijen in de Nederlandse MKB-overnamemarkt. Zo vind je altijd de juiste partner voor jouw specifieke behoeften.
  • Actief op social media: Volg ons op LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, interessante artikelen en inspirerende verhalen. Met ruim 16.000 volgers op LinkedIn en een bereik van meer dan 7.500 mensen op andere platforms, zorgen we ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de overnamemarkt.

    Brookz : grootste platform voor bedrijf overname in Nederland
BEL NU