fbpx

Onder bewind en een eigen bedrijf

Ondernemen onder bewind

Wanneer u een eigen onderneming heeft of ZZP’er bent, dan komt u niet in aanmerking voor bewindvoering.

Is het antwoord van de meeste bewindvoers .

Wanneer er al sprake is van bewindvoering en u een eigen onderneming gaat starten of als ZZP’er aan de slag wilt gaan, dan is de bewindvoerder verantwoordelijk voor uw boekhouding en het Financieel beleid

Aangezien daar door de wetgever niet in is voorzien is de vergoeding die de bewindvoerder mag rekenen niet toereikend om dit te gaan verzorgen met als gevolg u krijgt meestal geen toestemming.

Ook bestaat de vrees dat een eigen onderneming/ZZP’er hebben er financiële consequenties kunnen zijn, waarvoor de bewindvoerder verantwoordelijk is.

Wanneer u in het beschermingbewind zit, is het daarom niet toegestaan om als zelfstandige te gaan of blijven functioneren.

Maar er zijn situaties denkbaar waarin u als ZZP’ers  een onderneming voortzet of opstart.

De Mabor adviesgroep biedt deze ondernemers de kans om hun bedrijfsactiviteiten vanuit een vennootschap voort  te zetten of op te zetten en opdrachten aan te nemen.

Wij hebben voor u vaak een oplossing!

U weet dat u als ZZPer of zelfstandig ondernemer veel sneller uw schulden kunt aflossen waardoor het beschermingbewind kan worden beeindigd .

Soms zij er mogelijkheden om als hybride ondernemer van start te gaan u kunt op die manier vaak een extra inkomen realiseren.

U kunt voor een of meer opdrachtgevers aan de slag als ZZPer.

U kunt naast uw bestaande baan als een onderneming runnen.

Bijverdienen naast uw bijstandsuitkering

Wij richten met u een vennootschap op en verzorgen het gehele administrative traject.

Deze vennootschap factureert uw omzet en fungeert voor u als werkgever indien u voor een loondienst verband met de vennootschap in aanmerking komt en dit wenst of u ontvangt een winstdeel om hiermee u leefgeld te vergroten zolang u in het beschermingsbewind zit.

Hoe groter de winst in de vennootschap, hoe sneller u hiermee uw oude schulden kunt aflossen, of ook dat u weer gewoon kunt leven van een normaal inkomen.

Waarom jaren in armoede leven onderbewind  als er een beter alternatief is?
WIE WIL ZOEKT MOGELIJKHEDEN, WIE NIET WIL ZOEKT EEN REDEN

Dat zijn de gedachten van gezond denkende mensen.

Winnen of verliezen is een keuze. Wat kiest u?

U weet, dat u met een eigen bedrijf veel sneller uw schulden kunt aflossen, maar ondanks dat dit meestal een feit is, werken de officiële instanties hier niet graag aan mee.

Wilt u als ZZPer aan de slag maak eens geheel vrijblijvend een afspraak.

Ga naar de contactpagina en maak geheel vrijblivend een afspraak.

Naast verschillende ondernemers die via ons systeem als ZZPer werken bij diverse bedrijven onderstaand een aantal andere mogelijkheden.

Verkoop van eigen T-shirt ontwerpen.tshirt2you/
Webwinkel in handwerkartikeleneenrechteenaverech
Verkoop van foto’s gemaaakt bij diverse evenementenoypo.nl
Verkoop van kunstartmajeur.com
Dropshipping van een winkel in sexartikelen1000sexartikelen
Dropshipping is een term uit de e-commerce die staat voor het principe waarbij de producent, groothandel of leverancier producten direct naar de eindgebruiker (de klant dus) stuurt. De webwinkelier, in feite de tussenpartij, houdt zich dus op logistiek gebied rustig en hoeft ook geen voorraad aan te houden.

Download hier een overzicht van de mogelijkheden

Call Now ButtonBEL NU