Mabor Schuldhulp

Mabor Schuldhulp is een dienst die ondernemers helpt bij het oplossen van financiële problemen en het beheren van schulden. Hier is een uitleg van hoe Mabor Schuldhulp werkt en wat ze voor jou kunnen doen:

  1. Gesprek en plan: Tijdens een gesprek wordt je situatie bekeken en wordt er een plan opgesteld om de financiële problemen aan te pakken.
  2. Contact met schuldeisers: Mabor Schuldhulp neemt contact op met je schuldeisers en fungeert als tussenpersoon. Ze helpen je bij het krijgen van financieel overzicht en zorgen ervoor dat er communicatie en afspraken worden gemaakt met je schuldeisers.
  3. Informatie verzamelen: Ze vragen de hoogte van je schulden op bij je schuldeisers en berekenen wat je hen kunt betalen op basis van je financiële situatie.
  4. Betalingsvoorstel: Mabor Schuldhulp doet namens jou een betalingsvoorstel aan je schuldeisers. Dit voorstel is gebaseerd op wat je financieel kunt bijdragen en heeft als doel om tot een haalbare aflossingsregeling te komen.

Belangrijke punten:

  • Behoud van zakelijke relaties: Door de onafhankelijke bemiddeling van Mabor Schuldhulp behoud je je zakelijke relaties. Ze helpen je om je bedrijf draaiende te houden, zelfs tijdens een moeilijke financiële periode.
  • Redenen voor schuldhulp: Je kunt Mabor Schuldhulp inschakelen als je bedrijfsomzet daalt en je niet snel genoeg kunt aanpassen, als je financieringsaanvraag is afgewezen, als je achterstanden hebt bij de Belastingdienst of andere schuldeisers, als je regelmatig post ontvangt van incassobureaus en deurwaarders, of als je schuldeisers dreigen met het aanvragen van je faillissement.
  • Kosten: In samenwerking met verschillende gemeenten in Nederland worden de kosten voor schuldhulpverlening vergoed. Bovendien heeft elke ondernemer met problematische schulden die persoonlijk aansprakelijk is recht op schuldhulpverlening. Neem contact op met Mabor Schuldhulp om samen naar een oplossing te zoeken.
  • Diensten: Mabor Schuldhulp biedt directe hulp aan ondernemers in financiële nood. Hun deskundige team van adviseurs staat je bij gedurende het hele proces. Door schuldhulpverlening aan te vragen, hoef je geen faillissement aan te vragen. We bemiddelen ook bij ondersteunende diensten, zoals Mabor Hulp Bij Boekhouding om je te helpen je boekhouding op orde te brengen en belastingaangiften te doen.
  • Mabor Schuldhulp biedt iedere ondernemer met financiële problemen perspectief.

Als je behoefte hebt aan schuldhulpverlening, kun je contact opnemen met Mabor Schuldhulp om je situatie te bespreken en te kijken welke oplossingen zij kunnen bieden.

BEL NU