fbpx

Van Schulden naar Succes

Van Schulden naar Succes: De Ondernemersdroom leeft voort! “Je hebt een droom.

Een ondernemersdroom.

Uw Weg naar Succesvol Ondernemen!

Heeft u altijd al de droom gehad om uw eigen bedrijf te starten, maar worden uw plannen belemmerd door financiële schulden? Geen zorgen, Mabor Adviesgroep staat klaar om u te helpen met vrijwel altijd een passende oplossing! Wij geloven dat een eigen bedrijf beginnen, zelfs in tijden van schulden, moeilijk is maar absoluut niet onmogelijk.

Zelfs als u zich momenteel in een WSNP traject of faillissementsfase bevindt, heeft Mabor Adviesgroep vaak nog steeds mogelijkheden voor u. Weg zijn de dagen waarin men zijn toevlucht zocht tot complexe constructies, zoals de Euro-BV, met alle risico’s van dien. Onze aanpak is rechttoe rechtaan, transparant en 100% Nederlands.

De tijd van het opereren via een Ltd in Engeland met een onbekende aandeelhouder is voorbij. Ondernemers werden te vaak verrast door de nadelige gevolgen van deze constructie, zoals problemen met banken, huurbazen en de belastingdienst. Kopen op rekening was vrijwel onmogelijk en de registratie van de Ltd in Engeland bleek vaak niet op orde, met alle gevolgen van dien.

Bij Mabor Adviesgroep richten we legitieme Nederlandse vennootschappen op, speciaal ontworpen voor ondernemers die schulden hebben en daardoor geen eigen bedrijf kunnen beginnen of aandelen van een BV op eigen naam kunnen hebben. Met onze vennootschapsvormen hoeft u nooit aan een curator uit te leggen waarom u in loondienst bent terwijl u als ondernemer aan de slag wilt.

Bent u momenteel in een situatie van schuldhulpverlening (WSNP), faillissement of bewindvoering? Geen probleem, wij bespreken graag met u wat er mogelijk is en hoe we u kunnen bijstaan op uw weg naar ondernemerschap.

Het is belangrijk te benadrukken dat Mabor Adviesgroep geen valse beloftes doet. We geloven niet in utopische belastingvrije ondernemersconstructies, maar in eerlijke en realistische kansen om uw eigen bedrijf op te bouwen, zelfs in uitdagende financiële situaties.

Dus, als u klaar bent om uw ondernemersdromen waar te maken en een nieuwe start te maken, neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden, te adviseren en de juiste oplossing voor u te vinden. Samen zetten we de eerste stappen naar een succesvolle toekomst vol mogelijkheden!

Ontdek wat de Mabor Adviesgroep voor u kan betekenen en laat uw ondernemerschap niet langer beperken door schulden. Uw succes ligt binnen handbereik – neem contact met ons op en bouw aan een stralende toekomst!

Ben je klaar om je eigen bedrijf te starten? Maar wacht even, wat je met die schulden moet doen ? Ze hoeven niet langer een obstakel te zijn voor jouw ondernemersdroom.