fbpx

Bedrijfsfinanciering

Met een bedrijfsfinanciering kunt u als ondernemer de zakelijke uitgaven financieren.

Er zijn vele mogelijkheden tot het verkrijgen van een lening, krediet, leaseconstructie, crowdfunding of risicodragend kapitaal.

Al deze financieringsmogelijkheden bieden uitkomst wanneer u (tijdelijk) niet over voldoende middelen beschikt om een investering te financieren of werkkapitaal nodig hebt.

Zakelijke lening 

Een zakelijke lening, of ook wel bedrijfslening genoemd, is een lening die men afsluit om bijvoorbeeld een bedrijf te starten of een investering te doen. Deze financiering kun u gebruiken voor het aanschaffen van een bedrijfspand, bedrijfsauto’s, computers of machines. Een zakelijke lening en de rente lost u af over een periode van een aantal jaren, afhankelijk van de economische levensduur van de investering.

Zakelijk krediet

Een zakelijk krediet is een krediet waarbij u flexibel geld kunt opnemen en aflossen wanneer u dat wilt. Het werkt zo simpel als rood staan op uw zakelijke betaalrekening en u kredietlimiet groeit mee met de omzet. Rente betaalt u alleen over het opgenomen bedrag.

Ons verhaal

Ondernemers moeten zo efficiënt en flexibel als mogelijk toegang krijgen tot financiering, vinden wij.

Ondernemers van nu schakelen snel. Een goed idee wil hij meteen realiseren. Als daar geld voor nodig is, is de stap naar een bank vaak te groot of zelfs onmogelijk. Mabor helpt

MKB-ondernemers in het realiseren van groei, waarde creatie en het benutten van marktkansen.

Graag presenteren wij u een overzicht mogelijkheden van financiering voor iedere ondernemer waarbij we een constante selectie maken van Europese aanbieders.

CapitalBox

Ferratum Business begrijpt dat uw bedrijf zich snel ontwikkelt en dat financiering via de traditionele banken in veel gevallen niet mogelijk blijkt te zijn of te lang duurt om op tijd aan huidige behoeften te voldoen.

Daarom hebben wij CapitalBox gecrëeerd, zodat eigenaren van kleinzakelijke en MKB ondernemingen over werkkapitaal kunnen beschikken, zodra zij dat nodig achten.

Dankzij het gebruik van de nieuwste technologieën en onze speciaal opgeleide specialisten op het gebied van zakelijke leningen, zijn wij in staat om ondernemingen vaker en sneller goed te keuren – zonder verdere vereisten, interviews of papierwerk.

Aanvragen lees hier dan hoe dat kan

Vastgoed advisering Vastgoed Financiering Lease Bedrijfsfinancieringen Krediet Overname Financieringen Privé en zakelijke Hypotheken Factoring Privé en zakelijke Verzekeringen

Wij bieden meer aanbod en meer kans van slagen, we werken met een groep van adviseurs die de markt en de mogelijkheden kennen.

 •  
 • Grootste aanbod geldverstrekkers van NL
 •  
 • Groot Team van Adviseurs met veel kennis van de Financieringsmarkt
 •  
 • Meer aanbod meer keuze
 •  

1 Aanspreekpunt voor alle zakelijke vragen

Bij bedrijfsfinanciering zijn er diverse opties. Zo kunt u denken aan financiering via banken en/of risicodragende vermogensverschaffers of crowdfunding. Het is belangrijk dat de financieringsvorm bij u past en bijdraagt aan de realisatie van uw bedrijfsdoelstellingen.
Om hieraan zo goed mogelijk invulling te kunnen geven, is het belangrijk om in een zo vroeg mogelijk een goed advies in te winnen.

Bekijk hier de voorwaarden.

Lees hier Geldboek voor Ondernemers

Financieringsgilde

De ervaren financieel adviseurs van Financieringsgilde zijn in heel Nederland actief, waardoor hun klanten altijd beschikken over een adviseur in de buurt.

De doelgroep

85% van de MKB ondernemers vragen advies bij het aanvragen van de financiering. Er zijn verschillende behoeften waarom klanten voor advies kiezen boven de keuze om zelf aanbieders te selecteren:

 • Grootste kans door betere voorbereiding
 • Met 1 adviseur toegang tot alle aanbieders
 • Tijdwinst door kortere doorlooptijd en zelf geen tijd kwijt zijn aan een aanvraag
 • Beste product door te kunnen vergelijken

Het product
Financieringsgilde regelt voor ondernemingen elke vorm van financiering. Hiervoor bieden ze advies bij drie belangrijke momenten van de aanvraag:

 • Haalbaarheidsonderzoek
  Weten of een financiering mogelijk is, zonder eerst een volledige aanvraag in te moeten dienen bij een bank? Financieringsgilde vertelt het eenvoudig en snel.
 • Opstellen financieringsaanvraag
  Een financieringsaanvraag vereist vaak een uitgebreide onderbouwing. Financieringsgilde stelt het financieringsmemorandum vanzelfsprekend voor hun klanten op.
 • Benaderen van geldverstrekkers
  Ze vragen voor hun klanten offertes aan bij de gekozen geldverstrekkers. Elke vorm van financieren is mogelijk, zowel bij de huisbank van de klant als alternatieven.
 • Financieringsgilde voor een financieringsbehoefte van boven de € 50.000. Een bedrijf moet minimaal 6 maanden bestaan.

Banner 728x90

Booste

Booste biedt flexibele financiering die zich aanpast aan de behoeften van online winkels. Eigenaren van e-commerce kunnen snel toegang krijgen tot financiering voor marketingcampagnes en voorraad.

Zonder persoonlijke garanties, kredietwaardigheidscontroles of verborgen kosten; en met terugbetaling via inkomstenaandeel.

Na een kort en snel aanvraagproces kunnen eigenaren van online winkels toegang krijgen tot fondsen om hun online marketing en advertenties te financieren, evenals voorraadkosten.

Aanvragen persoonlijke lening

336x280
Call Now ButtonBEL NU