Financieel

Als u als ondernemer op zoek bent zijn financiële diensten voor uw bedrijfsvoering,hier bieden we u hier een breed scala aan services te helpen bij hun financiële behoeften.

Ontdek hier de wereld van financiële mogelijkheden voor uw onderneming.

Als ambitieuze ondernemer weet u dat financiële stabiliteit en groei essentieel zijn voor het succes van uw bedrijf. We selecteren voor ondernemers bruikbare aanbiedingen op het gebied van financiële behoeften.

geld overmakken

Wise

Welkom bij Wise – Eenvoudig, Eerlijk en Goedkoop Geld Overmaken!

Over Wise: Wise is een innovatief bedrijf dat in 2011 is opgericht met een nobel doel voor ogen: internationaal geld overmaken goedkoper, eerlijker en eenvoudiger maken. We streven ernaar een alternatief te bieden voor traditionele banken, die vaak hoge kosten in rekening brengen voor internationale transacties. Bij Wise geloven we dat financiële diensten voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moeten zijn, ongeacht waar ter wereld je je bevindt.

Een Betrouwbaar Alternatief: Onze klanten vertrouwen op Wise voor veilige en snelle internationale geldtransfers. Met een uitgebreid netwerk van lokale bankrekeningen in verschillende landen, kunnen we de kosten laag houden en concurrerende wisselkoersen bieden. Hierdoor bespaar je niet alleen geld, maar heb je ook volledige transparantie over de kosten voordat je een transactie uitvoert. Geen verborgen kosten of onaangename verrassingen.

Multi-valuta Rekening: Een van de meest populaire services die we aanbieden, is onze multi-valuta rekening. Klanten kunnen bij Wise eenvoudig meerdere valuta’s aanhouden en geld overmaken in verschillende valuta’s, zonder de hoge wisselkoerskosten die traditionele banken vaak in rekening brengen. Dit stelt onze klanten in staat om grenzeloos zaken te doen, te reizen en internationaal geld te beheren zonder de beperkingen van conventionele financiële instellingen.

Gebruiksvriendelijke App: Met onze handige mobiele app is het beheren van je geld een fluitje van een cent. Je kunt eenvoudig transacties uitvoeren, je saldo in verschillende valuta’s bekijken en meldingen instellen voor belangrijke gebeurtenissen op je rekening. Daarnaast biedt de app nuttige tools en inzichten om je financiën beter te beheren en de beste beslissingen te nemen bij internationale overboekingen.

Veiligheid voorop: Bij Wise nemen we de beveiliging van je geld en gegevens zeer serieus. We gebruiken geavanceerde encryptie en andere beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je geld veilig wordt bewaard en overgemaakt. Onze processen voldoen aan de hoogste internationale normen, zodat je met een gerust hart gebruik kunt maken van onze diensten.

Samenvattend, bij Wise geloven we in financiële inclusie en streven we ernaar om grenzen te verleggen en internationale transacties voor iedereen gemakkelijker en betaalbaarder te maken. Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten wereldwijd en ontdek vandaag nog hoe eenvoudig en voordelig het is om geld over te maken met Wise.Maak hier nader kennis


5in5 bedrijfsfinaciering

Bedrijfsfinanciering

Welkom bij 5in5 – Jouw betrouwbare partner voor het verkrijgen van een overbruggingskrediet!

Ben jij een ondernemer die op zoek is naar een flexibele financieringsoplossing? Dan ben je bij 5in5 aan het juiste adres! Wij begrijpen als geen ander dat ondernemers soms net even wat extra’s nodig hebben om hun zakelijke doelen te bereiken. Daarom bieden wij een overbruggingskrediet tot 5000 euro aan, zonder de strenge eisen van traditionele banken.

Wat maakt 5in5 anders dan andere aanbieders van zakelijke kredieten? Ten eerste, we hanteren geen minimale omzetvereisten. We geloven dat elke ondernemer de kans moet krijgen om te groeien, ongeacht de grootte van hun bedrijf. Of je nu een start-up bent of een gevestigde onderneming, wij staan voor je klaar.

Wat je nog meer kunt verwachten van 5in5:

 1. Snelheid: Met 5in5 kun je tot 5000 euro lenen en dit alles binnen 5 minuten geregeld hebben. We begrijpen dat tijd cruciaal is in de zakenwereld, en daarom willen we je niet laten wachten op de financiering die je nodig hebt.
 2. Flexibiliteit: Onze leningen worden aangeboden voor maximaal 5 termijnen, waardoor je de mogelijkheid hebt om de terugbetaling aan te passen aan jouw zakelijke behoeften en cashflow.
 3. Gunstige voorwaarden: Bij 5in5 hanteren we gunstige voorwaarden om ervoor te zorgen dat het verkrijgen van een lening een haalbare optie is voor jouw bedrijf. We willen je helpen groeien zonder je te verstrikken in ingewikkelde en beperkende regels.
 4. Gemak: Het aanvragen en afhandelen van een lening bij 5in5 is 100% online. Geen papierwerk en eindeloze wachttijden. Met een gebruiksvriendelijk online proces kun je snel en efficiënt jouw aanvraag indienen en binnen no-time een beslissing ontvangen.
 5. Transparantie: Bij 5in5 zijn er geen verborgen kosten. We geloven in eerlijkheid en transparantie, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen, alleen duidelijke afspraken.

Kortom, 5in5 staat klaar om je te ondersteunen met een overbruggingskrediet dat past bij jouw zakelijke behoeften. Als anderen je hebben afgewezen, aarzel dan niet om bij ons aan te kloppen. Wij geloven in jouw potentieel en willen je helpen jouw onderneming naar nieuwe hoogten te brengen. Dien vandaag nog je aanvraag in en zet die extra stap naar succes met 5in5!Vraag nu aan


bedrijfsfinaciering

Welkom bij CapitalBox: Snel en Efficiënt Werken aan Uw Zakelijke Groei

Ontdek hoe CapitalBox, een onderdeel van de Ferratum Groep, uw bedrijf kan helpen bij het verkrijgen van werkkapitaal, zonder gedoe of vertragingen.

Is uw bedrijf zich snel aan het ontwikkelen, maar loopt u tegen de beperkingen van traditionele bankfinanciering aan? Bent u op zoek naar een eenvoudige en snelle manier om aan uw zakelijke financieringsbehoeften te voldoen? Dan bent u bij CapitalBox aan het juiste adres.

De Ferratum Groep: Een Vooraanstaande Financieringsorganisatie

CapitalBox is een trotse dochteronderneming van de Ferratum Groep, een gerenommeerde en openbaar genoteerde financieringsorganisatie aan de Frankfurt Stock Exchange. Met een wereldwijde aanwezigheid in meer dan 25 landen, heeft de Ferratum Groep een bewezen staat van dienst op het gebied van zakelijke financiering en consumentenleningen.

Waarom CapitalBox? Snelheid en Gemak

We begrijpen dat als ondernemer uw tijd kostbaar is. U wilt zich richten op het uitbreiden van uw bedrijf en niet verstrikt raken in het bureaucratische proces van traditionele bankleningen. Daarom hebben wij CapitalBox in het leven geroepen. Ons doel is om het aanvragen van werkkapitaal voor kleinzakelijke en MKB-ondernemingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken.

Geen Gedoe, Geen Vertragingen

Bij CapitalBox geloven we in het benutten van de nieuwste technologieën om het aanvraagproces te vereenvoudigen en te versnellen. Onze speciaal opgeleide specialisten op het gebied van zakelijke leningen staan voor u klaar om u te ondersteunen bij elke stap van het proces. Geen lange interviews of uitgebreid papierwerk meer – u kunt eenvoudig en snel uw financieringsaanvraag indienen.

Flexibiliteit voor Uw Zakelijke Groei

We begrijpen dat zakelijke financieringsbehoeften kunnen variëren en dat snel handelen soms cruciaal is. Bij CapitalBox bieden we flexibele financieringsoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke situatie. Of u nu behoefte heeft aan werkkapitaal voor voorraadbeheer, het aannemen van personeel, marketinginspanningen of het aanschaffen van nieuwe apparatuur, wij staan voor u klaar.

Een Vertrouwde Partner in Zakelijke Financiering

Met onze achtergrond als onderdeel van de Ferratum Groep en onze wereldwijde aanwezigheid, hebben we bewezen een betrouwbare partner te zijn voor duizenden ondernemingen wereldwijd. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de groei van diverse bedrijven en hen hebben geholpen hun potentieel volledig te benutten.

Conclusie

Als u behoefte heeft aan werkkapitaal voor uw kleinzakelijke of MKB-onderneming, kies dan voor de eenvoud en snelheid van CapitalBox. Wij begrijpen de uitdagingen waar ondernemers mee te maken hebben en zijn toegewijd om u te helpen bij het realiseren van uw zakelijke ambities. Geen gedoe, geen vertragingen – gewoon een betrouwbare partner die u ondersteunt op uw weg naar succes.

Ontdek vandaag nog wat CapitalBox voor uw bedrijf kan betekenen en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we werken aan de groei van uw bedrijf!Bekijk uw mogelijkheden

Ondernemen zonder compromis

New10

Snelheid of gunstige rentes: bij New10 hoef je niet te kiezen. We zijn een initiatief van ABN AMRO voor ondernemers en combineren de snelheid van een startup met de expertise van een bank. Met online zakelijke financiering helpen we ondernemers versnellen en hun dromen realiseren. Binnen 15 minuten weet je of en hoeveel je kunt lenen met slechts 2 documenten. Simpel, snel en duidelijk, zodat jij meer tijd overhoudt om te ondernemen.

Vraag aan

Bunq bank

Bunq is in 2015 in Nederland gelanceerd. Al de accounts kunnen volledig worden beheerd via de mobiele app.

Bunq heeft mobiel bankieren gerevolutioneerd en blijft steeds veilig, het vermogen van klanten is gegarandeerd door het Nederlandse Deposito Garantiestelsel.

Bunq heeft persoonlijke en zakelijke rekeningen .

 • Easy Money – tot 5 digitale passen en 3 fysieke bankpassen met features voor ondernemers en particulieren
 • Easy Green – Krijg toegang tot de nieuwste features zoals bonnetjes scannen voor je onderneming en aankoopbescherming
 • Easy Bank – 1 digitale kaart met apple pay en google pay. Daarnaast inclusief features als instant payments en o.a. goedkope geldtransfers

Vraag nu aan

Finom

Finom

Finom – zakelijke rekening voor ZZP’ers en MKB’ers.

Dat zegt Finom over hun missie: Wij wilden een product maken dat boekhouding, financieel beheer en bankfuncties in één mobiel platform samenbrengt.
Bij FINOM stellen we nieuwe normen voor zakendoen en laten we zien hoe financiën kunnen en moeten worden beheerd in de moderne wereld — net zo eenvoudig als het gebruik van uw smartphone.

Gratis fysieke en virtuele kaarten voor freelancers en mkb’ers mogelijk gemaakt door de next-level oplossing voor uitgavenbeheer.

Voordelen:

 • Nederlandse IBAN – Account online geopend in 72 uur
 • 0,25% cashback – krijg korting en geef het uit waar je wilt (cahsback verschilt per plan)
 • Veilig – het geld wordt beschermd door online veiligheidsnormen
 • Gemakkelijke integratie – Snelle en betrouwbare integraties met andere financiële diensten
 • Verschillende tarieven, vanaf een betaalbare € 3 plan voor freelancers
 • Klantenondersteuning met real-time zorg

Vraag hier aan

Beleggen voor ondernemers

Ontdek de lucratieve wereld van obligatiebeleggingen voor ondernemers!

Wilt u uw spaargeld op een rendabele manier investeren? Overweeg dan onze obligaties met hoog rendement als een aantrekkelijke optie.

Haal het maximale uit uw geld met de kracht van obligatiebeleggingen!

Bent u op zoek naar een stabiel rendement met minimale risico’s? Dan zijn eeuwigdurende obligaties de ideale keuze voor u.

Wat zijn eeuwigdurende obligaties? Ze hebben geen vastgestelde einddatum en bieden periodiek een vaste interestvergoeding zonder dat de hoofdsom ooit moet worden afgelost. Met deze obligaties ontvangt u een vast inkomen in de vorm van rente, waardoor uw investering gestaag kan groeien zonder blootstelling aan de volatiliteit van de aandelenmarkt..

Lees hier de mogelijkheden

BEL NU